ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Σώζει ζωές: Το «κρυφό» κουμπί στο αυτοκίνητο που θα σας βοηθήσει αν έχετε κλειδωθεί μέσα (βίντεο)

Σε ποιο σημείο του οχήματος βρίσκεται

Σώζει ζωές: Το «κρυφό» κουμπί στο αυτοκίνητο που θα σας βοηθήσει αν έχετε κλειδωθεί μέσα (βίντεο)

Γνωρίζατε πως υπάρχει ένας διακόπτης στο αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να μας σώσει τη ζωή αν κλειδωθούμε μέσα σε αυτό; 

Σε περίπτωση που οι πόρτες δεν ανοίγουν, όπως για παράδειγμα αν το όχημα έχει πλημμυρίσει, τα οχήματα έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορούμε να βγούμε και στις δύσκολες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τη Mirror, μερικά αυτοκίνητα διαθέτουν ένα «κρυφό» διακόπτη, ο οποίος σώζει ζωές.

Για να βγείτε λοιπόν από το αυτοκίνητο σε μια δύσκολη κατάσταση θα πρέπει να κατεβάσετε το πίσω κάθισμα και να περάσετε μέσα από αυτό στο πορτμπαγκάζ.

Εκεί θα βρείτε έναν διακόπτη ο οποίος ανοίγει την πόρτα του πορτμπαγκάζ και μπορείτε να εγκαταλείψετε το όχημα από την πίσω πλευρά.

@huyameishuoche Get out of danger in one move!#driving #skills #knowledge #fpy #fyp #tips #foryou #carsoftiktok ♬ 原聲 – 虎牙妹说车
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.