ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηρθε το νέο LADA που περνάει Ferrari!- Ο «εχθρός» των δυτικών Supercars είναι το Ρωσικό Lada Raven! (βίντεο)

Ηρθε το νέο LADA που περνάει Ferrari!- Ο «εχθρός» των δυτικών Supercars είναι το Ρωσικό Lada Raven! (βίντεο)

Εάν στο μυαλό σας η εταιρεία LADA είναι συνυφασμένη με την αξιοπιστία μέσω των τιμιότατων Niva, VAZ, Samara ή ακόμα και Libra, τότε πρέπει να μάθετε πως οι Ρώσοι ετοιμάζουν… “χτύπημα” στην κατηγορία των Supercars με το… Raven!

Ειδικότερα, το Lada Raven είναι το ρωσικό supercar, που ήδη έχει ταράξει τα νερά προκαλώντας ερωτηματικά στον ανταγωνισμό.

Η Lada είναι η πιό γνωστή μάρκα αυτοκινήτων από την Ρωσία και δεν θα μπορούσε παρά, ακόμα και για λόγους prestige να ετοιμάζει ένα πρωτότυπο υπεραυτοκίνητο ως αυτοκίνητο έρευνας. Αν και το project είναι σε θεωρητική ακόμα φάση, ο Ρώσος σχεδιαστής Ντιμίτρι Λαζάρεφ που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, ισχυρίζεται πως μετά την χρεοκoπία της Marusia και καθώς δεν υπάρχει κανένα άλλο μοντέλο από την Ρωσία σε αυτή την κατηγορία η Lada πρέπει να προχωρήσει στην υλοποίηση του Raven .

Ο στόχος είναι, η κατασκευή του να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος του 2018, ένω μέσα στο 2017 να παρουσιαστεί ως εκθεσιακό πρωτότυπο στις δύο μεγάλες Ευρωπαϊκές εκθέσεις, την Γενεύη και την Φρανκφούρτη.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.