ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με πάνω από 700 άλογα η νέα Porsche Cayenne

Η Porsche επιβεβαιώνει τις φήμες για μια Plug-in Hybrid έκδοση της νέας Cayenne που θα αποδίδει παραπάνω από 700 ίππους και 900 Nm ροπής

Με πάνω από 700 άλογα η νέα Porsche Cayenne

H νέα Porsche Cayenne θα αποκτήσει σύντομα και την κορυφαία έκδοση στην γκάμα της, η οποία θα σταθεί πάνω από την Turbo GT και θα εφοδιάζεται με τον 4λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα με απόδοση 650 PS.

Η νέα έκδοση που κατά πάσα πιθανότητα θα δανειστεί την ονομασία Cayenne S E-Hybrid της προηγούμενης γενιάς και θα είναι διαθέσιμη τόσο με την SUV όσο και με την Coupe έκδοση αμαξώματος, θα διαθέτει βεβαίως Plug-In Hybrid τεχνολογία, με την απόδοσή της να ξεπερνά συνδυαστικά τους 700 ίππους και τα 900 Nm ροπής.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που έχει βγει ποτέ από Cayenne ενώ αν και η διαφορά δεν είναι μεγάλη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά (σ.σ. +20 PS και ίδια ροπή), η νέα θα διαθέτει μια αναβαθμισμένη μπαταρία με 30% μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά και δυνατότητα φόρτισης με μεγαλύτερη ισχύ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τελική ταχύτητα της κορυφαίας έκδοσης της Cayenne θα φτάνει κοντά στα 300 km/h, ενώ ο χρόνος για τα 100 km/h από στάση θα είναι μικρότερος από τα 3,8” που ήθελε η προηγούμενη.

Η ίδια μονάδα ισχύος της Cayenne S E-Hybrid ίσως αποτελέσει και τη βάση για την αντίστοιχη έκδοση της Lamborghini Urus, αφού τα δύο SUV μοιράζονται ούτως η άλλως πολλά στοιχεία και μηχανικά μέρη.

Για την ώρα επιβεβαιώνεται η φήμη, όμως για να δούμε το μοντέλο της Porsche θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της έκθεσης του Μονάχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.