ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες Ferrari SF90 XX Stradale και Spider για το δρόμο ή την πίστα!

H Ferrari παρουσίασε τις σκληροπυρηνικές SF90 XX Stradale και SF90 XX Spider για δρόμο και πίστα με ισχύ 1.030 ίππους

Νέες Ferrari SF90 XX Stradale και Spider για το δρόμο ή την πίστα!

Το Maranello αποκάλυψε σήμερα τις νέες Ferrari SF90 XX Stradale και SF90 XX Spider, τις σκληροπυρηνικές εκδόσεις των SF90 Stradale και SF90 Spider.

Σε αντίθεση με προηγούμενα μοντέλα της Ferrari με τον κωδικό ΧΧ, οι νέες SF90 XX Stradale και SF90 XX Spider προορίζονται όχι μόνο για την πίστα αλλά και τον δρόμο. Φυσικά, η παραγωγή τους θα είναι περιορισμένη σε 799 κομμάτια για την Stradale και σε 599 κομμάτια για την Spider.

Εξωτερικά, η εμφάνιση τους είναι πιο επιθετική σε σχέση με τη συμβατική SF90 χάρη στα έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα που κάνουν εμφανή την παρουσία τους γύρω από το αμάξωμα.

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει το μεγαλύτερο splitter που παράγει 45 kg περισσότερη κάθετη δύναμη στα 250 km/h. Πίσω, οι δύο SF90 XX είναι οι πρώτες Ferrari για το δρόμο μετά την F50 με σταθερή αεροτομή που στην περίπτωση τους προσφέρει 530 kg κάθετης δύναμης στα 250 km/h. Συνολικά, η SF90 XX Stradale παράγει διπλάσια κάθετη δύναμη συγκριτικά με τα συμβατικό αδελφάκι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.