ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O Sebastian Vettel πουλάει το Nissan GT-R του

Το Nissan GT-R Black Edition του Γερμανού τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή με μόλις 150 km στο οδόμετρο πωλείται έναντι €250.000

O Sebastian Vettel πουλάει το Nissan GT-R του

O Γερμανός τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, πουλάει το Nissan GT-R Black Edition που έχει στην κατοχή του.

Το ιαπωνικό σπόρτσκαρ είναι ταξινομημένο στην Ελβετία και βγήκε από το εργοστάσιο το 2012. Έκτοτε έχει διανύσει μόλις 150 km.

Εξωτερικά, είναι βαμμένο σε μαύρο μεταλλικό χρώμα και πατάει σε μαύρες ζάντες 20″ της Rays με πορτοκαλί δαγκάνες φρένων. Το εσωτερικό του διακοσμείται με μαύρο δέρμα και κόκκινες λεπτομέρειες.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας 3.8 lt twin-turbo V6 απόδοσης 550 PS και 645 Nm ροπής. Η ισχύς περνάει σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων και του συστήματος τετρακίνησης ATTESA E-TS.

Θυμίζουμε ότι το σπριντ για τα 100 km/h από στάση ολοκληρώνεται σε μόλις 2,7″ και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 315 km/h.

Όπως είναι φυσικό, η τιμή ενός σχεδόν καινούργιου Nissan GT-R που έχει περάσει από τα χέρια ενός από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1 είναι αρκετά τσιμπημένη. Έτσι, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το Nissan GT-R Black Edition του Sebastian Vettel πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των €250.000.

Πηγή: drive.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.