Το μοντέλο της Mercedes-Benz που πρέπει να… δηλώσεις στο Ε9!

Η νέα Mercedes-AMG S 63 E Performance με 802 υβριδικούς ίππους και 0-100 km/h σε μόλις 3,3" ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στη χώρα μας και η αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την τιμή που θα είναι διαθέσιμη

Το μοντέλο της Mercedes-Benz που πρέπει να… δηλώσεις στο Ε9!

Η πιο ισχυρή έκδοση της Mercedes-Benz S-Class που κατασκευάστηκε ποτέ είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με τιμή… που «απαιτεί» και τη δήλωσή της στο Ε9!

Η Mercedes-AMG επανέφερε το όνομα «S 63» στην γκάμα του πολυτελούς σεντάν της αλλά αυτή τη φορά ακολουθείται και από το «E Performance». Αν και έγινε plug-in υβριδική, η S 63 έμεινε πιστή στον 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα της και πρόσθεσε έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 190 PS.

Ως αποτέλεσμα, η συνδυαστική ισχύς της αγγίζει τους 802 PS και τα 1.430 Nm ροπής, επιταχύνοντας την βάρους 2.520 kg μπερλίνα από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,3″.

Το σύστημα συνεργάζεται με μια μπαταρία χωρητικότητας 13,1 kWh με το εργοστάσιο να υπόσχεται 33 km ηλεκτρικής αυτονομίας.

Όπως μας έχουν συνηθίσει οι Γερμανοί, η τελική ταχύτητα είναι περιορισμένη στα 250 km/h, αλλά επιλέγοντας το προαιρετικό πακέτο AMG Driver’s Package μπορεί να αυξηθεί στα 290 km/h.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.