ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

5 challenges στο TikTok που έχουν γίνει viral (βίντεο)

Ορισμένες προκλήσεις γίνονται τόσο δημοφιλείς που αρχίζουν να δοκιμάζονται από χιλιάδες χρήστες

5 challenges στο TikTok που έχουν γίνει viral (βίντεο)

Το TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές παγκοσμίως η οποία απαριθμεί εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μόνο τυχαία δεν βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της λίστας προτιμήσεών μας αφού διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο από συνταγές, tips, hacks και αστεία challenges.

Tι είναι τα challenges
Ένα TikTok challenge (πρόκληση) είναι μια «εργασία» που οι χρήστες μπορούν να επιχειρήσουν να κάνουν και να βιντεοσκοπήσουν τον εαυτό τους. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να είναι δημιουργικές, τολμηρές ή ακόμα και αστείες.

Οι άλλοι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να παρακολουθήσουν τα βίντεο και να δοκιμάσουν και εκείνοι το challenge για να επιδείξουν τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά τους. Ορισμένες προκλήσεις γίνονται τόσο δημοφιλείς που αρχίζουν να γίνονται τάσεις στην εφαρμογή και δοκιμάζονται από χιλιάδες χρήστες.

5 challenges που ήρθαν για να μείνουν στο TikTok
1) Lip sync challenge

@povnickiofficial Hi I’m the fastest rapper alive 😏#fakerapper#raprok#lipsync#lipsyncchallenge#masquerade#sarcasm#duet ♬ masquerade – 𝙨𝙥𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙣𝙜𝙨

Αυτό το challenge είναι αρκετά εύκολo: το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγχρονίσεις τα χείλη με το αγαπημένο σας τραγούδι.

Μπορείς να επιλέξεις όποιο τραγούδι θέλεις, αλλά φρόντισε να βιντεοσκοπήσεις τον εαυτό σου με δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο.

2) The Don’t Rush Challenge

Αυτό το challenge σε βάζει να κάνεις το μακιγιάζ σου σε fast forward και έχει πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα. Οι συμμετέχοντες βιντεοσκοπούν τον εαυτό τους όσο κάνουν μακιγιάζ σε πραγματικό χρόνο και μετά παίζουν το υλικό σε γρήγορη κίνηση. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως ξεκαρδιστικά, αλλά και αρκετά εντυπωσιακά.

Για να το δοκιμάσεις θα πρέπει να βιντεοσκοπήσεις τον εαυτό σου να κάνει το μακιγιάζ σε πραγματικό χρόνο. Στη συνέχεια επεξεργάσου το βίντεο ώστε να παίζει σε fast forward.

3) Cha-Cha Slide Challenge

Το Cha-Cha Slide Challenge είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να τολμήσεις να χορέψεις και να συγκεντρώσεις χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια παρέα φίλων, λίγη μουσική και διάθεση να περάσεις καλά.

4) Αυτή τη στιγμή, ένα από τα πιο δημοφιλή challenges χορού TikTok είναι το #RenegadeChallenge.

Το πρωτότυπο βίντεο του Renegade Challenge δημιουργήθηκε από τη 14χρονη Jalaiah Harmon, η οποία χορογράφησε το τραγούδι «Lottery (Renegade)» του K Camp. Tο Renegade Challenge έγινε τόσο δημοφιλές που ακόμη και stars όπως η Lizzo και ο Will Smith το έχουν κάνει.

5) The Towel Challenge

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από περίεργες και υπέροχες προκλήσεις ωστόσο το challenge με τις πετσέτες πρέπει να είναι μια από τις πιο περίεργες.

Για να το δοκιμάσεις τράβηξε μια φωτογραφία σου κρατώντας μια πετσέτα μπροστά στο πρόσωπό σου. Τα αποτελέσματα είναι συχνά ξεκαρδιστικά, καθώς οι περισσότεροι προσπαθούν να παραμορφώσουν τα χαρακτηριστικά τους σε κάθε είδους παράξενα σχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.