ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Aναβάλλεται ο ερχομός της πλατφόρμας ΗΒΟ Max στην Ελλάδα

Πού οφείλεται η καθυστέρηση

Aναβάλλεται ο ερχομός της πλατφόρμας ΗΒΟ Max στην Ελλάδα

Mε ανυπομονησία περιμένουν οι λάτρεις των σειρών την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα. Ωστόσο, όσοι περιμένουν την συγκεκριμένη άφιξη στην Ελλάδα, θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή περισσότερη, αφού η εταιρεία επιβεβαίωσε πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τη φετινή χρονιά και ο λόγος είναι η Warner Bros. Discovery.

Η μητρική εταιρεία Warner Bros. Discovery υπόκειται σε μεγάλη αναδιάρθρωση, στην οποία η δημοφιλής υπηρεσία ροής βίντεο θα «ενωθεί» σε ένα πακέτο με την άλλη υπηρεσία του ομίλου, το Discovery+.

Το HBO Max έχει ήδη το ντεμπούτο του σε 61 περιοχές στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ τον περασμένο Οκτώβριο ανακοίνωσε πως θα επεκταθεί σε 6 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Σε δήλωση της η εταιρεία ανέφερε πως: «Η Warner Bros. Discovery έχει δηλώσει δημόσια τη δέσμευσή της να παρέχει μια μοναδική υπηρεσία ροής που συνδυάζει το HBO Max και το Discovery+, αξιοποιώντας το απαράμιλλο περιεχόμενο του Ομίλου. Παραμένουμε δεσμευμένοι στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας παγκόσμιες υπηρεσίες σε περιοχές και νέες αγορές όπου έχουμε μια επιχείρηση ροής βίντεο».

Η Warner Bros Discovery έκανε το ντεμπούτο της νωρίτερα φέτος μετά τη συγχώνευση της Warner Bros και της Discovery, ενώ στην Ελλάδα, το Discovery+ ανακοινώθηκε μαζί με άλλες 11 χώρες μέσω της Vodafone.

Στην ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της εταιρείας David Zaslav δήλωσε πως: «Προς το παρόν δεν θα είμαστε παρόντες σε νέες αγορές.

Προτεραιότητά μας για την επόμενη φάση είναι η ενοποίηση των υπηρεσιών μας και όχι η θετική ανάπτυξη της βάσης χρηστών μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα, η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε επίσης ότι σχεδιάζει να περιορίσει την παραγωγή πρωτότυπων σειρών για το HBO Max στην Ευρώπη, με την παραγωγή να λήγει οριστικά σε ορισμένες περιοχές.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.