ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επανήλθαν Facebook, Messenger και Instagram μετά το «blackout» (upd)

Οι αναφορές για προβλήματα σε Facebook και Instagram έχουν «εκτοξευθεί» από τις 17:00 και μετά

Επανήλθαν Facebook, Messenger και Instagram μετά το «blackout» (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 17:40) Ύστερα από μία ώρα επέστρεψαν τα Facebook, Instagram και Messeger και πλέον οι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν κανονικά στους λογαριασμούς τους. 

Μάλιστα, πολλοί χρήστες που είχαν επιλέξει την εντολή «ξέχασα τον κωδικό μου», καλούνται τώρα να συνδεθούν στο mail τους, ώστε να βρουν και να χρησιμοποιήσουν τον νέο κωδικό που τους έχει αποσταλεί, προκειμένου να συνδεθούν. Ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις, κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο, καθώς η Meta δεν έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα, με αποτέλεσμα να ισχύει ακόμη ο πρότερος κωδικός.

Τα social media, Facebook, Instagram και Messenger «έπεσαν» περίπου στις 17:20, ώρα Ελλάδας προκαλώντας «παράλυση» στις διαδικτυακές επικοινωνίες.

Για αρκετά λεπτά, η Meta δεν είχε προβεί σε επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο το facebook ενημέρωσε τους χρήστες πως τα τεχνικά προβλήματα οφείλονταν σε λόγους συντήρησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.