ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλεκτρική και μέχρι 1.000 ίππους η επόμενη Alfa Romeo Giulia

H νέα Alfa Romeo Giulia θα είναι αμιγώς ηλεκτρική κάνοντας ντεμπούτο το 2025 με την κορυφαία έκδοση Quadrifoglio να έχει ισχύ 1.000 PS.

Ηλεκτρική και μέχρι 1.000 ίππους η επόμενη Alfa Romeo Giulia

Το αφεντικό της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, επιβεβαίωσε ότι η νέα γενιά της ιταλικής μπερλίνας θα ακολουθήσει το δρόμο της ηλεκτροκίνησης.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο Autocar, ο CEO της φίρμας ανέφερε ότι η νέα Giulia θα είναι αμιγώς ηλεκτρική. Στη βάση της γκάμας της θα βρίσκεται μια έκδοση με ισχύ 345 PS, έπειτα η έκδοση Veloce θα αποδίδει περίπου 790 PS και στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η έκδοση Quadrifoglio με την ισχύ της να αγγίζει τους 1.000 ίππους.

Όσο για την αυτονομία της νέας Giulia, o Ιmparato υποσχέθηκε ότι θα φτάνει τα 700 km.

Eπιπλέον, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην σημαντικότητα του εξηλεκτρισμού της μάρκας. «Στρεφόμαστε στην ηλεκτροκίνηση γιατί πρέπει, εάν δεν το κάνουμε η Alfa Romeo θα πεθάνει. Οι πελάτες θα την εκτιμήσουν, δε θέλω να έχουν περιορισμούς θέλω να την αγαπήσουν».

Η νέα Giulia αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2025 και θυμίζουμε ότι στόχος της Alfa Romeo είναι να διαθέτει μέχρι το 2027 μια αμιγώς ηλεκτρική γκάμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.