ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2022: Πόσο κοστίζουν τα ελβετικά ρολόγια που φοράνε οι διαιτητές;

Σε κάθε διαιτητή της FIFA δόθηκε το ρολόι «Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar 2022»

Μουντιάλ 2022: Πόσο κοστίζουν τα ελβετικά ρολόγια που φοράνε οι διαιτητές;

Οι διαιτητές στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ φορούν ρολόγια της ελβετικής πολυτελούς μάρκας Hublot.

Υπάρχουν συνολικά 129 διαιτητές που συμμετέχουν στο τουρνουά των 64 αγώνων, αποτελούμενοι από 36 πρώτους διαιτητές, 69 βοηθούς και 24 VAR.

Σε κάθε διαιτητή της FIFA δόθηκε το ρολόι «Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar 2022» ώστε να το φοράει κατά τη διάρκεια των αγώνων του τουρνουά.

Η τιμή του συγκεκριμένου ρολογιού για όποιον επιθυμεί να το αγοράσει, ανέρχεται περίπου στις 5.500 ευρώ.

Το έξυπνο ρολόι έχει πρόσβαση σε εφαρμογές που παρακολουθούν τη δραστηριότητα και την υγεία, ενώ η Φραπάρ, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε αγώνα Μουντιάλ, συμμετείχε στη διαδικασία ανάπτυξης για να κάνει την ακρίβεια και την επικοινωνία πολύ πιο εύκολη για τους ρέφερι.

Διαθέτει τεχνολογία αποκλειστικά για τους διαιτητές, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται.

Το ρολόι, με καντράν 44 χιλιοστών είναι κυρίως μαύρο κεραμικό ή μαύρο τιτάνιο, αλλά έχει επίσης τα χρώματα της σημαίας του Κατάρ στο λουράκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.