ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο σοβαρό πρόβλημα στο Twitter: Χιλιάδες χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν (φωτό)

Οι σύνδεσμοι που μοιράζονται στο κοινωνικό δίκτυο δεν οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες

Νέο σοβαρό πρόβλημα στο Twitter: Χιλιάδες χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν (φωτό)

Προβλήματα αντιμετωπίζει το Twitter, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι δεν μπορούν να πατήσουν τα link και να μεταφερθούν σε άλλους ιστότοπους.

Πατώντας τους συνδέσμους, βλέπουν ένα μακροσκελές μήνυμα για σφάλμα που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα με το API του Twitter, το σύστημα που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με άλλες υπηρεσίες.

Τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στην Ελλάδα, αφορούν στο σύνολό τους την πρόσβαση στον ιστότοπο του Twitter.

Αυτό σημαίνει ότι οι σύνδεσμοι που μοιράζονται στο κοινωνικό δίκτυο δεν οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Αυτό είναι το τελευταίο σε ένα σειρά προβλήματα που εμφανίζει το Twitter. Πριν λίγο καιρό, για σχεδόν μία ώρα, χρήστες του κοινωνικού δικτύου ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να ανεβάσουν ποστ. Τότε, η πλατφόρμα ενημέρωσε ότι έχει φτάσει το ημερήσιο όρο παρότι πολλοί υποστήριξαν ότι δεν είχαν ανεβάσει κάτι εκείνη την ημέρα.

Σε παγκόσμια κλίμακα, φαίνεται πως το 67% αφορά στην πρόσβαση στον ιστότοπο, το 20% στην εφαρμογή, ενώ το 13% τη σύνδεση με τον διακομιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.