Ο Έλον Μασκ έχει πλέον τους περισσότερους followers στο Twitter – «Εκθρόνισε» τον Μπαράκ Ομπάμα

Τον λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία ακολουθούν 133,08 εκατομμύρια χρήστες του Twitter

Ο Έλον Μασκ έχει πλέον τους περισσότερους followers στο Twitter – «Εκθρόνισε» τον Μπαράκ Ομπάμα

Το «αφεντικό» του Twitter, ο Έλον Μασκ, έχει πλέον τον λογαριασμό με τους περισσότερους ακολούθους στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, «εκθρονίζοντας» τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Τον λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία ακολουθούν σήμερα 133,08 εκατομμύρια χρήστες του Twitter, έναντι 133,04 εκατομμυρίων για τον πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου.

Μέσα σε λίγους μήνες από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του Twitter, ο Ίλον Μασκ απέκτησε περισσότερους από 50 εκατομμύρια νέους ακολούθους.

Τον Φεβρουάριο ο ιστότοπος Platformer ανέφερε ότι ο Μασκ είχε πιέσει τους προγραμματιστές του Twitter να προωθήσουν τη διάδοση των μηνυμάτων του στην πλατφόρμα.

Όπως ήταν φυσικό, η επιθυμία του έγινε πράξη, αφού χάρη σε τροποποιήσεις φίλτρων οι αναρτήσεις του Ίλον Μασκ διαδόθηκαν ευρέως, ανέφερε το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ίλον Μασκ και ο Μπαράκ Ομπάμα απέχουν πολύ από τους «διώκτες» τους, τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ (113 εκατ. ακόλουθοι) και τις τραγουδίστριες Κέιτι Πέρι και Ριάνα με περίπου 108 εκατ. ακολούθους έκαστη, σύμφωνα με στοιχεία του εξειδικευμένου ιστότοπου Social Blade.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.