ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πέφτει» γρήγορα η μπαταρία στο iPhone; – Αυτό είναι το συχνό λάθος που κάνουμε στη φόρτιση

Για τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν ευθύνεται απαραίτητα κάποιο σχεδιαστικό σφάλμα

«Πέφτει» γρήγορα η μπαταρία στο iPhone; – Αυτό είναι το συχνό λάθος που κάνουμε στη φόρτιση

Παρά τις υψηλές τους τιμές, τα κινητά iPhone είναι εξαιρετικά δημοφιλή και στην Ελλάδα, λόγω της καλής τους κάμερας, του εύχρηστου λογισμικού τους και του προσεγμένου σχεδιασμού τους.

Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία μάλιστα τείνει να μειώνεται με τον καιρό. Μπορεί δηλαδή όταν αγοράσουμε το κινητό μας, η μπαταρία να διαρκεί ένα 24ωρο και μέσα σε 1 χρόνο χρήσης, η ζωή της να έχει μειωθεί στο μισό.

Το λάθος που κάνουμε με τη φόρτιση του iPhone

Σύμφωνα με τους ειδικούς που μίλησαν στο «She Finds», για τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν ευθύνεται απαραίτητα κάποιο σχεδιαστικό σφάλμα, αλλά ένα λάθος που πολλοί χρήστες κάνουν όταν φορτίζουν το κινητό τους.

Ειδικότερα, μπορεί να νομίζουμε ότι είναι καλό να φορτίζουμε τη συσκευή μέχρι η μπαταρία να φτάσει στο 100%, ωστόσο στην πραγματικότητα η συνήθεια αυτή βλάπτει τη μπαταρία μας.

Όπως αναφέρει η τεχνολογική ιστοσελίδα «Mac World», το ιδανικό είναι να παραμένει η μπαταρία μας ανάμεσα στο 30% και 80% της φόρτισης. Με λίγα λόγια, δεν πρέπει να αφήνουμε τη μπαταρία να πέφτει κάτω από το 30% και πως καλό είναι να μην τη φορτίζουμε πάνω από το 80%.

Αυτό σημαίνει πως μια ακόμα συχνή συνήθεια, εκείνη του να αφήνετε το κινητό σας για ώρες να παραμένει συνδεδεμένο στην πρίζα, βλάπτει τη μπαταρία του. Αυτό ισχύει είτε χρησιμοποιείτε το κινητό σας όσο το φορτίζετε είτε όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.