ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην υπάλληλος της Apple πούλησε σφραγισμένο το original iPhone έναντι 55.000 δολαρίων σε δημοπρασία

Το συγκεκριμένο iphone βρισκόταν στο κουτί του για 16 ολόκληρα χρόνια

Πρώην υπάλληλος της Apple πούλησε σφραγισμένο το original iPhone έναντι 55.000 δολαρίων σε δημοπρασία

Πριν από περίπου έναν μήνα μία γυναίκα που κρατούσε το Original iPhone σφραγισμένο από το 2007 ,το πούλησε για το αστρονομικό πόσο των 50.000 δολαρίων. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε ακόμη μία είδηση, αυτή τη φορά από έναν πρώην υπάλληλο της εταιρίας, ο οποίος πούλησε το εν λόγω τηλέφωνο σε μια ακόμη εξωφρενική τιμή.

Η δημοπρασία έγινε από το Rrauction.com και το iPhone βρισκόταν στο κουτί του σφραγισμένο εδώ και 16 χρόνια (όταν κυκλοφόρησε το τηλέφωνο από την Apple), με όλα τα παρελκόμενά του. Ο πρώην υπάλληλος της εταιρίας είχε στην κατοχή του δύο τηλέφωνα με αποτέλεσμα το ένα να μην το ανοίξει ποτέ και το πούλησε σήμερα για 54,904 δολάρια (περίπου 51,000 ευρώ)

Σύμφωνα με το socialbites, μιλάμε για το μοντέλο A1203 με εσωτερική μνήμη 8 GB. Κυκλοφόρησε το 2007 και η αρχική του τιμή ήταν 599 δολάρια.

Το MacRumors γράφει ότι τα 54,9 χιλ. δολάρια δεν είναι η υψηλότερη τιμή για το αρχικό iPhone. Η τιμή ρεκόρ στην οποία πωλήθηκε ένα σπάνιο smartphone της Apple είναι 63.000 δολάρια.

Στην αναφερόμενη τιμή, το οικόπεδο πωλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023. Το MacRumors σημείωσε επίσης ότι οι τιμές των πρώτων iPhone εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Το 2022, συνδυασμένα smartphones πωλούνταν σε δημοπρασίες για 35.000-39.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.