ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Προβλήματα με τη λειτουργία του Messenger – Δεν κλείνουν οι συνομιλίες

Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στη χρήση του Facebook messenger σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Προβλήματα με τη λειτουργία του Messenger – Δεν κλείνουν οι συνομιλίες

Οι χρήστες του Facebook messenger αντιμετωπίζουν προβλήματα  καθώς δεν μπορούν να κλείσουν τις συνομιλίες.

Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στη χρήση του Facebook messenger σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όχι σε κινητά, ενώ οι περισσότερες αναφορές έρχονται από χρήστες του Facebook την Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα υπάρχουν χρήστες που δεν μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Το νέο αυτό τεχνικό ζήτημα στο facebook έρχεται μια εβδομάδα μετά από παρόμοια προβλήματα που αντιμετώπιζαν και πάλι οι χρήστες ηλεκτρικών υπολογιστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.