Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

Άνιση μάχη με τον καρκίνο έδωσε ο διάσημος YouTuber του Minecraft, Technoblade και δυστυχώς, έχασε. Ο νεαρός, σε ηλικία μόλις 23 ετών έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη καθώς επρόκειτο για μια από τις διασημότερες προσωπικότητες του διαδικτύου στις ΗΠΑ.

Η οικογένεια του Technoblade επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση ενώ στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube δημοσιεύθηκε ένα βίντεο στο οποίο είναι ο πατέρας του και διαβάζει το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του YouTuber στους ακόλουθούς του.

Το βίντεο έχει τίτλο «so long nerds» (Καλή αντάμωση σπασίκλες) και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 24 εκατομμύρια προβολές. Στο βίντεο εμφανίζεται ο πατέρας του Technoblade, ο οποίος διαβάζει το τελευταίο μήνυμα του γιου του, Άλεξ-όπως ήταν το πραγματικό του όνομα- στους φίλους του.

«Ο Άλεξ ήταν το πιο εκπληκτικό παιδί που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς ποτέ» λέει ο πατέρας του Technoblade.

«Σας ευχαριστώ όλους που υποστηρίξατε το περιεχόμενό μου όλα αυτά τα χρόνια. Αν είχα άλλες εκατό ζωές, νομίζω ότι θα επέλεγα να γίνω ξανά η Technoblade κάθε φορά, καθώς αυτά ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου» ήταν το τελευταίο μήνυμα του Άλεξ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας του Άλεξ, ο γιος του έγραψε το σενάριο για το συγκεκριμένο βίντεο από το κρεβάτι του και μόλις οκτώ ώρες αργότερα πέθανε. «Δεν νομίζω ότι είπε όλα όσα ήθελε να πει, αλλά μετέφερε τα κύρια σημεία. Το τελείωσε και μετά έφυγε. Έζησε περίπου άλλες οκτώ ώρες μετά από αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Technoblade είχε κάνει γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο πριν από περίπου έναν χρόνο. Τον Φεβρουάριο του 2022, με ένα βίντεό του είχε συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και μια επώδυνη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το χέρι του.