ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τι θα συμβεί όταν ένα Nokia 3310 μπει σε μία υδραυλική πρέσα; (βίντεο)

Το συγκεκριμένο μοντέλο πρωτοκυκλοφόρησε το 2000

Τι θα συμβεί όταν ένα Nokia 3310 μπει σε μία υδραυλική πρέσα; (βίντεο)

Το κινητό τηλέφωνο Nokia 3310, έχει δημιουργήσει έναν «μύθο» για την ανθεκτικότητα του, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, κάνοντας το θρυλικό μοντέλο της φινλανδικής εταιρίας, πρωταγωνιστή με πολλές χιουμοριστικές καταστάσεις.

Τι λέει αυτός ο «μύθος». Πώς το συγκεκριμένο μοντέλο, που πρωτοκυκλοφόρησε το 2000, είναι άτρωτο. Δεν παθαίνει, δηλαδή τίποτα. Το έχουν ρίξει από πολύ μεγάλα ύψη, τους έχουν βάλει φωτιά, έχει περάσει από πάνω του αυτοκίνητο. Και αυτό συνήθως επιβιώνει. Μάλιστα πριν από χρόνια κυκλοφορούσε και ένα αστείο -συνοδευόμενο με σχετική φωτογραφία- που έλεγε πως το πιο άχρηστο πράγμα στον κόσμο, είναι μία θήκη προστασίας για το Nokia 3310. Για να απαντήσουν κάποιοι πως η θήκη δεν προστατεύει το τηλέφωνο, αν για παράδειγμα πέσει στο πάτωμα, αλλά το ίδιο το πάτωμα!

Το τελευταίο πείραμα, με το συγκεκριμένο τηλέφωνο, το έφερε αντιμέτωπο με μία υδραυλική πρέσα. Έβαλαν τη συσκευή στην πανίσχυρη πρέσα και περίμεναν να δουν τη δύναμη θα πρέπει να του ασκήσει ώστε να το διαλύσει. Το αποτέλεσμα και νούμερα εντυπωσιακά. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.