ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το γνωρίζατε; – Αυτές είναι οι καλύτερες ώρες για να κάνετε post σε Facebook και Instagram

Οι καλύτερες μέρες είναι η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή

Το γνωρίζατε; – Αυτές είναι οι καλύτερες ώρες για να κάνετε post σε Facebook και Instagram

Πλέον έχει γίνει επιστήμη το να ποστάρεις στα social media. Αλλά ξέρεις να το κάνεις σωστά; Δεν είναι εύκολη υπόθεση να κάνεις ένα επιτυχημένο ποστ που θα πάρει πολλά likes. Οι επιστήμονες των social media μετά από έρευνα ανακάλυψαν ακριβώς ποιες είναι οι ώρες που είναι οι προτιμότερες για να κάνεις ποστ.

Δεν είναι όλες οι ώρες και οι μέρες οι καταλληλότερες για να προωθήσετε με επιτυχία τις ανακοινώσεις σας και για να περάσετε το μήνυμά σας.

Σύμφωνα με έρευνες οι καλυτερες ώρες ειναι μεταξύ 12μμ – 4μμ ενώ η αμέσως καλύτερη ώρα είναι 9 το πρωί.

Ο λόγος είναι γιατί κατά τις μεσημεριανές ώρες οι χρήστες του Facebook κάνουν διάλειμμα από την εργασία τους με αποτέλεσμα να αφιερώνουν χρόνο στο timeline τους.

Οι καλύτερες μέρες είναι η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή κυρίως γιατί βρισκόμαστε πιο κοντά στο Σαββατοκύριακο και η ψυχολογία των χρηστών είναι “ανεβασμένη”.

Η καλύτερη μέρα από πλευράς διαδραστικότητας (σχόλια, likes, shares) όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς είναι η Παρασκευή.

Το Instagram έχει μια αμεσότητα με πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό το οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν πολύ εύκολα σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Ωστόσο, οι καλύτερες ώρες δημοσίευσης περιεχομένου είναι από τις 11πμ μέχρι τη 1μμ ενώ ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά διαδραστικότητας έχουν οι δημοσιεύσεις που γίνονται στις 2 τα ξημερώματα. Μάλιστα. Δεν έχει γίνει κάποιο λάθος: 2 τα ξημερώματα όσο παράξενο και αν ακούγεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.