ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το iPhone 15 μπορεί να αλλάξει χρώμα κατά τη διάρκεια της χρήσης; – Τι αποκάλυψε η Apple

Το iPhone 15 διατίθεται σε τιμές που κυμαίνονται από 979€ έως 2019€

Το iPhone 15 μπορεί να αλλάξει χρώμα κατά τη διάρκεια της χρήσης; – Τι αποκάλυψε η Apple

Η Apple έσπευσε να απαντήσει σε μια θεωρία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σύμφωνα με την οποία το iPhone 15 αλλάζει χρώμα κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Ο τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε πρόσφατα το πολυαναμενόμενο μοντέλο iPhone 15, το οποίο οι ειδικοί χαρακτήρισαν ως τη «μεγαλύτερη αναβάθμιση της συσκευής εδώ και τρία χρόνια». Με την επίσημη κυκλοφορία του στις 22 Σεπτεμβρίου, οι χρήστες έχουν πάρει με ανυπομονησία στα χέρια τους το νέο τηλέφωνο, το οποίο διατίθεται σε τιμές που κυμαίνονται από 979€ έως 2019€ , ανάλογα με το επιλεγμένο μοντέλο και τις επιλογές αποθήκευσης. Με ενθουσιασμό εξερευνούν τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του, όπως η αυξημένη φωτεινότητα της οθόνης, η μεγαλύτερη οθόνη,και άλλα πολλά.

Η Apple παρουσίασε επίσης μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν το θόρυβο του περιβάλλοντος, επιτρέποντας στο μικρόφωνο να εστιάζει αποκλειστικά στη φωνή τους – μια πολύτιμη προσθήκη για όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους κυρίως για κλήσεις.

Ωστόσο, εν μέσω του ενθουσιασμού για αυτές τις νέες λειτουργίες, ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν ένα περίεργο φαινόμενο: το άγγιγμα του τηλεφώνου μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή αλλαγή του χρώματος. Εμφανίστηκαν αναφορές για ένα φαινόμενο «ξεθώριασμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Apple διευκρίνισε ότι το φαινόμενο αυτό αποδίδεται στη χρήση ενός νέου υλικού για τα πλαίσια. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα που διέθεταν πλαίσια από ανοξείδωτο ατσάλι, το iPhone 15 Pro είναι το πρώτο που ενσωματώνει τιτάνιο. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του τηλεφώνου και των φυσικών ελαίων από το δέρμα των χρηστών μπορεί να οδηγήσει σε αυτόν τον προσωρινό αποχρωματισμό. Ευτυχώς, αυτή η αλλοίωση του χρώματος δεν είναι μόνιμη, καθώς μπορεί να σκουπιστεί εύκολα, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή διατηρεί την αρχική της εμφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.