ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βέλγιο: Οδηγός σώθηκε «από θαύμα» όταν λιποθύμησε στο τιμόνι  

Οι αστυνομικές δυνάμεις τοποθέτησαν ένα περιπολικό μπροστά του και επιβράδυναν

Βέλγιο: Οδηγός σώθηκε «από θαύμα» όταν λιποθύμησε στο τιμόνι  

Τύχη… βουνό είχε ένας άνδρας 41 ετών, ο οποίος λιποθύμησε ενώ οδηγούσε, και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα.

Όλα ξεκίνησαν όταν διερχόμενοι παρατήρησαν στον αυτοκινητόδρομο E314 του Βελγίου έναν οδηγό ΙΧ λιπόθυμο στο τιμόνι – ενώ το αυτοκίνητό του κινείτο με υψηλή ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα συνέχιζε να προχωρά χάρη στο Cruise Control, και παρέμενε στο δρόμο με τη βοήθεια του συστήματος Lane Assist που το κρατούσε στη λωρίδα του.

Αυτές οι δύο τεχνολογίες αποδείχθηκαν σωτήριες για τη ζωή του.

Οδηγοί άλλων οχημάτων ειδοποίησαν άμεσα τις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και την αστυνομία.

Για να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, οι αστυνομικές δυνάμεις τοποθέτησαν ένα περιπολικό μπροστά του και επιβράδυναν.

Τελικά το όχημα σταμάτησε σε ένα θάμνο στην άκρη του δρόμου, και ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη μετέπειτα εξέταση του συμβάντος, η βελγική αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός του οχήματος είχε ξεκινήσει από την πόλη Genk και είχε κάνει τουλάχιστον 25 χιλιόμετρα σε λιπόθυμη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.