ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Cosmote: Αποκαταστάθηκε η βλάβη με το δίκτυο που έκοψε την επικοινωνία σε επτά νομούς (upd)

Από γεωργικές εργασίες σε δύο διαφορετικές περιοχές προκλήθηκε η εκτεταμένη βλάβη

Cosmote: Αποκαταστάθηκε η βλάβη με το δίκτυο που έκοψε την επικοινωνία σε επτά νομούς (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 18:56)  Αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε προκληθεί στο δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για τους συνδρομητές της Cosmote και είχε κόψει την επικοινωνία σε επτά νομούς. 

Πιο συγκεκριμένα αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα σε περιοχές των νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.

Τα προβλήματα στο δίκτυο, τα οποία ξεκίνησαν περίπου στις 16:00 και προέκυψαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, λόγω του ότι κόπηκαν δύο κεντρικά καλώδια του δικτύου κορμού σε διαφορετικά σημεία, επιλύθηκαν στις 21:30 με τους συνδρομητές να μπορούν πλέον να δέχονται τηλέφωνα και μηνύματα από άλλα δίκτυα και να έχουν τις υπηρεσίες του διαδικτύου.

Από γεωργικές εργασίες σε δύο διαφορετικές περιοχές προκλήθηκε η εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο της COSMOTE.

Σε ανακοίνωση της Cosmote αναφέρονταν τα εξής: «Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας για την αναστάτωση».

Λόγω της βλάβης έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και οι αριθμοί έκτακτης ανάγκης «100» και «199» στις παραπάνω περιοχές.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας των τηλεφωνικών κέντρων άμεσης επέμβασης «100» και των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών παρακαλούνται οι πολίτες να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης «112» για άμεση επικοινωνία με τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής.

Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Πυροσβεστική

«Ανακοινώνουμε ότι, λόγω βλάβης στο δίκτυο τηλεφωνίας «199», στα Περιφερειακά Κέντρα Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, οι πολίτες θα πρέπει να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης «112».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.