ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μονοθέσιο του Σουμάχερ είναι το ακριβότερο στον κόσμο (φωτό)

Έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ τιμής που και πάλι είχε ένα μονοθέσιο του Σουμάχερ

Το μονοθέσιο του Σουμάχερ είναι το ακριβότερο στον κόσμο (φωτό)

Η δημοπρασία που έγινε πριν λίγες μέρες για το μονοθέσιο της Ferrari με το οποίο ο Μίκαελ Σουμάχερ κατέκτησε τον έκτο από τους επτά τίτλους του, έκλεισε με το μεγαλύτερο ποσό που έχει διατεθεί ποτέ για αγωνιστικό της F1 στη σύγχρονη εποχή της.

Το μονοθέσιο Ferrari F2003 F1 του Schumacher πέρασε σε νέα χέρια και αν εξαιρέσουμε τη Mercedes W196R του 1954 κέρδισε τον χαρακτηρισμό του «ακριβότερου που έχει πουληθεί ποτέ».

Η δημοπρασία για το μονοθέσιο της Ferrari Formula 1 του 2003, σύμφωνα με τον οίκο RM Sotheby’s που την είχε αναλάβει, έφτασε να ολοκληρωθεί μετά από αρκετά «χτυπήματα».

Είναι το μονοθέσιο με το οποίο ο τεράστιος M. Schumacher κατέκτησε τον έκτο από τους επτά παγκόσμιους τίτλους του στη Formula 1, σημειώνοντας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος του 2003, πέντε νίκες, τρεις εκκινήσεις από την πρώτη θέση κατακτώντας την pole position και δύο τερματισμούς στην πρώτη τριάδα.

Το μονοθέσιο αυτό, έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ τιμής που και πάλι είχε ένα μονοθέσιο του M. Schumacher, φτάνοντας τώρα το ιλιγγιώδες ποσό των 14,8 εκατομμυρίων ευρώ! Το μονοθέσιο του 2003, είναι σε πλήρως λειτουργική κατάσταση και μετά από πρόσφατο service από την ίδια τη Ferrari. Η τελευταία φορά που το είδαμε σε δράση, ήταν στα χέρια του Mick Schumacher, στην πίστα του Fiorano, κατά τη διάρκεια της αναγγελίας για τη δημοπρασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το προηγούμενο μονοθέσιο του Michael Schumacher που είχε το ρεκόρ, ήταν μια Ferrari του 2001, που πουλήθηκε το 2017 έναντι του ποσού των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η διαφορά της τιμής είναι εντυπωσιακή και είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε πότε και ποιο θα είναι το μονοθέσιο που θα σπάσει αυτό το νέο ρεκόρ τιμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.