Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Το πρώτο Tesla μόλις παραδόθηκε αυτόνομα σε πελάτη (βίντεο)

O Elon Musk ισχυρίζεται ότι η πρώτη αυτόνομη παράδοση αυτοκίνητου στον νέο αγοραστή είναι γεγονός. Και ήταν Tesla

Το πρώτο Tesla μόλις παραδόθηκε αυτόνομα σε πελάτη (βίντεο)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, επιβεβαίωσε ότι ένα αυτοκίνητο παραδόθηκε μόνο του στον νέο ιδιοκτήτη. Με την είδηση να έγκειται στο ότι όλη η διαδικασία έγινε χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Musk ανακοίνωσε ότι η πρώτη πλήρως αυτόνομη παράδοση ενός Tesla θα λάμβανε χώρα στις 28 Ιουνίου. Τελικά έγινε μία μέρα νωρίτερα. Το πλάνο ήταν το αυτοκίνητο να βγει από τις γραμμές παραγωγής στο Gigafactory του Texas και να φτάσει σε έναν τοπικό αγοραστή, χωρίς τη βοήθεια κανενός επιβαίνοντος. Ή απομακρυσμένου τηλεχειρισμού.

Έχουμε δει αυτοκίνητα να μεταφέρονται αυτόνομα από τη γραμμή παραγωγής στον χώρο των logistics στο Gigafactory του Texas, αλλά αυτό που συνέβη χτες είναι εντελώς πρωτόγνωρο.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή ξεκίνησαν οι πρώτες δημόσιες βόλτες με επιβάτες του Tesla Robotaxi στο Austin του Texas. Ωστόσο, η πραγματική επανάσταση θα έρθει με το εμπορικό λανσάρισμα του Cybercab, του robotaxi των $30.000.

Υπόσχεται ότι θα κινείται αυτόνομα όταν δεν το χρησιμοποιείς και θα σου γεμίζει τον λογαριασμό αφού θα πραγματοποιεί διαδρομές επί πληρωμή. Ενώ θα μπορείς να κοιμάσαι ενόσω αυτό ταξιδεύει.
Δείτε το video στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.