ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

To σεντάν VW Passat μας αποχαιρετά οριστικά

To αφεντικό της VW επιβεβαίωσε ότι η νέα γενιά του Passat θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με στέισον αμάξωμα, κλείνοντας έτσι το κεφάλαιο της σεντάν έκδοσης του μοντέλου

To σεντάν VW Passat μας αποχαιρετά οριστικά

O νέος CEO της Volkswagen, Thomas Schäfer, επιβεβαίωσε σε πρόσφατες δηλώσεις του στον Τύπο τις φήμες που ήθελαν τη γερμανική μάρκα να αποχαιρετά την σεντάν έκδοση αμαξώματος του VW Passat.

Συγκεκριμένα, ο Schäfer ανέφερε ότι η απόφαση για το οριστικό κλείσιμο του κεφαλαίου της σεντάν έκδοσης του ιστορικού της μοντέλου έχει ήδη παρθεί, τονίζοντας ότι η νέα γενιά του Passat θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με στέισον αμάξωμα.

Τα πρώτα αυτοκίνητα της νέας γενιάς του Passat θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους το Σεπτέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι η αποκάλυψη της θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.

Το νέο Passat θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του γκρουπ VW στην Μπρατισλάβα, πλάι στο νέο Škoda Superb.

To τελευταίο, σε αντίθεση με το Passat θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμο με σεντάν και στέισον αμάξωμα και οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν προς το τέλος του έτους.

Κλείνοντας, ο Schäfer δήλωσε ότι το νέο Passat εξελίσσεται από τη Škoda. Έτσι, αναμένεται να βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα και να υιοθετεί τα κινητήρια σύνολα από το τσεχικό αδελφάκι του.

Θυμίζουμε ότι η τέταρτη γενιά του Superb θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MQB Evo και θα είναι διαθέσιμη με κινητήρες ντίζελ, βενζίνης και plug-in hybrid.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.