ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

To VW Golf με τα 500 άλογα που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή!

Η VW είχε φτιάξει ένα τετρακίνητο VW Golf με 500 άλογα την εποχή που ενδιαφερόταν να μπει στη Formula 1. Δεν μπήκε όμως ποτέ στην παραγωγή

To VW Golf με τα 500 άλογα που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή!

Μια συνέντευξη του Marcos Marques, Project Manager για τα eFuels της Porsche, έγινε η αιτία για να αποκαλυφθεί πως στα κεντρικά της Volkswagen είχαν φτιάξει ένα Golf πέμπτης γενιάς, με σύστημα τετρακίνησης και V10 κινητήρα.

Αυτό είχε γίνει την εποχή που το VW Group ενδιαφερόταν και συζητούσε να επανέλθει στη Formula 1. Ο V10 κινητήρας που είχε μπει στο Golf είχε περίπου 500 PS και ανέβαζε στροφές μέχρι τις 8.200 rpm.

Μάλιστα ο ίδιος ο Marcos Marques είπε πως εντόπισε ένα πρωτότυπο να κάνει δοκιμές σε μια μυστική εγκατάσταση στο Βόλφσμπουργκ: «Το είδα και το άκουσα να τρέχει μερικές φορές και ήταν ένα πολύ τρελό αυτοκίνητο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.