«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Β.Κικίλιας για την υπόθεση Ν.Χαρδαλιά: «Δεν γνωρίζω τίποτα»

Β.Κικίλιας για την υπόθεση Ν.Χαρδαλιά: «Δεν γνωρίζω τίποτα»

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αν και είναι ο πλέον αρμόδιος για τα θέματα της πανδημίας αποφάσισε να μην σχολιάσει το θέμα με τα «πακιστανικά τηλέφωνα» και την φερόμενη εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, να περάσουν χωρίς έλεγχο οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για το θέμα από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ και το μοναδικό που βρήκε να απαντήσει ήταν: «Δεν το γνωρίζω το περιστατικό», συμπληρώνοντας ότι έχει απαντήσει εμφατικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Βασίλης Κικίλιας με το άγχος μην τυχόν και μπει έστω και αμυδρά στο κάδρο της σοβαρότατης υπόθεσης συνέχισε με υποδείξεις για το τι πρέπει να προτάσσουμε και τι όχι αφού φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από την αποκάλυψη.

Έτσι υπέδειξε ότι επειδή το θέμα δεν είναι κομματικό αλλά εθνικό πρέπει από όλους να προταχθεί η μάχη που δίνουν κατά του κορωνοϊού οι υγειονομικοί, οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.