ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καταγγελία για παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων μετά την επίδοση εξωδίκου στον πρωθυπουργό για τους εμβολιασμούς

Καταγγελία για παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων μετά την επίδοση εξωδίκου στον πρωθυπουργό για τους εμβολιασμούς

Δήλωση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ για εκτεταμένο χακάρισμα μετά την επίδοση εξωδίκου στον πρωθυπουργό για την παράνομη επιβολή εμβολιασμών

Σε συνέχεια του δελτίου τύπου του ΑΚΚΕΛ σχετικά με το εκτεταμένο χακάρισμα των social media του προέδρου του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) αλλά και την υπόνοια παρακολούθησης των κινητών τηλεφώνων του προέδρου, ο Βάκης Τσιομπανίδης επικοινώνησε με την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών ΑΔΑΕ, στην οποία έχει ήδη προσφύγει, καταγγέλλοντας ότι μετά την επίδοση εξωδίκου στον πρωθυπουργό για τον παράνομο και αντισυνταγματικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, τού έγιναν παραβιάσεις των κωδικών πρόσβασης σε Facebook, Twitter, Instagram καθώς και στο πολιτικό του email.

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει ότι προβλήματα αντιμετωπίζει και με τις τηλεφωνικές συνομιλίες και συγκεκριμένα όταν συνομιλεί από κινητό σε κινητό πολλές φορές ακούγεται σαν μασημένη κασσέτα κασσετοφώνου. Σίγουρα δεν οφείλεται σε πρόβλημα της τηλεφωνικής συσκευής αφού αυτά τα “παράσιτα” δεν ακούγονται σε κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο, WhatsApp, Viber, Telegram, Skype κλπ.

Ο Βάκης Τσιομπανίδης δήλωσε :

«Το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την επίδοση εξωδίκου στον πρωθυπουργό για την αντισυνταγματική υποχρέωση των εμβολιασμών αλλά και την σε συνεργασία με τον πρώην υπουργό και πρόεδρο του κόμματος Χριστιανοδημοκρατών Νίκο Νικολόπουλο μήνυση στον εισαγγελέα του Αρείου πάγου Πάγου κύριο Πλιώτα, αλλά και την αναφορά του ΑΚΚΕΛ στο εΕρωπαϊκό Κοινοβούλιο η οποία ετοιμάζεται, άρχισε μια άγρια κυβερνοεπίθεση στα social media, στο πολιτικό μας email και έχουμε υποψίες ότι παρακολουθούν και τα τηλέφωνά μας.

Η άθλια μαφιόζικη τακτική των υποκλοπών που θυμίζει άλλες εποχές, άλλου Μητσοτάκη ούτε μάς τρομάζει, ούτε μπορεί να μάς σταματήσει. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε Ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο για την δημοκρατία, την υπεράσπιση του Συντάγματος της χώρας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου που τόσο βάναυσα καταπατά η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να σταματήσουμε τον παράνομο, ανήθικο και αντισυνταγματικό υποχρεωτικό εμβολιασμό καθώς και τον ρατσιστικό διχασμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και μη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.