ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΚΚΕΛ: «Ο Κ.Μητσοτάκης απαγορεύει τα πραγματικά εμβόλια σαν καλός ντίλερ πειραματικών σκευασμάτων»

ΑΚΚΕΛ: «Ο Κ.Μητσοτάκης απαγορεύει τα πραγματικά εμβόλια σαν καλός ντίλερ πειραματικών σκευασμάτων»

Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά από τη ναζιστικού τύπου επίθεση blitzkrieg κατά των πολιτών από τα επίορκα κυκλώματα γύρω από τον Μητσοτάκη και την τρομοκρατία, εκβιασμούς κλπ για να υποχρεωθούν να εμβολιαστούν με πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα, στα οποία τα κυκλώματα διαφθοράς εντός της Ε.Ε. έδωσαν έκτακτης ανάγκης άδεια για χρήση «ως εμβόλια», τη στιγμή που ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ όπως το ρωσικό Sputnik τα απαγόρευσαν αν και έχουν μηδαμινές παρενέργειες αφού είναι κανονικά εμβόλια.

Η ακαδημαϊκή, ιατρική, πολιτική, μιντιακή διαφθορά, που κυριαρχούν στην Ελλάδα, έχουν συντονιστεί και ολοκληρωθεί με τρόπο ώστε αυτοί να είναι οι πραγματικοί αντιεμβολιαστές αφού τα πραγματικά εμβόλια τα έχουν απαγορεύσει στην Ελλάδα και έχουν επιβάλει πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα, στα οποία έχουν επιβάλει φασιστικά να έχουν λειτουργία και ρόλο εμβολίου.

Η δήλωση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη:

«Αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε φέρει το Sputnik που είναι το εμβόλιο με τα μεγαλύτερα ποσοστά προστασίας, χωρίς καμία παρενέργεια και με το χαμηλότερο κόστος, παραδοσιακό εμβόλιο όπως αυτά που ξέραμε και όχι MRNA του Βασιλάκη του Γκέιτς, η Ελλάδα θα είχε φτάσει στο 80% εμβολιασμένων. Απλά τα πράγματα δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο κορονοϊός, ούτε οι θάνατοι, ούτε τίποτα. Τους ενδιαφέρει να πλασάρουν εμβόλια συγκεκριμένων εταιρειών, λειτουργούν ως ντίλερ φαρμακευτικών εταιρειών…. Εκβιάζουν , απειλούν, εκφοβίζουν, τρομοκρατούν, λένε κάθε μέρα κάποιο άλλο ψέμα, πληρώνουν ΜΜΕ για την προπαγάνδα, δωροδοκούν τους νέους να εμβολιαστούν, καταπατούν το Σύνταγμα, το ευρωπαϊκό σύμφωνο εμβολιασμών, τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου. Κατέλυσαν την δημοκρατία, καταρρέουν δημοσκοπικά και δεν υπολογίζουν το πολιτικό τους κόστος …. Γιατί άραγε ; Γιατί νοιάζονται για την υγεία σου; Αν τον ένοιαζε η υγεία σου δεν θα έκλεινε 60 νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας. Ευτυχώς που ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού δεν είναι ΨΕΚ να τρώει αμάσητο ότι του πασάρει ο κάθε γόνος πολιτικού τζακιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.