Ε.Ακρίτα για Μαρέβα Γκραμπόφκσι: «Αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις οικονομικές ατασθαλίες» (φώτο)

Ε.Ακρίτα για Μαρέβα Γκραμπόφκσι: «Αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις οικονομικές ατασθαλίες» (φώτο)

Επίθεση εξαπέλυσε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, κάνοντας λόγο για καπήλευση του φεμινιστικού κινήματος με στόχο να κρύψει τις οικονομικές της ατασθαλίες.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κα. Ακρίτα χαρακτηρίζει ντροπιαστική την ανάρτηση της συζύγου του πρωθυπουργού, η οποία προτάσσει το γεγονός ότι είναι γυναίκα με σκοπό να μην απαντήσει στις αποκαλύψεις για το ψευδές «Πόθεν έσχες».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Το #καμιαανοχή τη μάρανε. Πόσο μεγάλη ντροπή να εργαλειοποιείς το φεμινιστικό κίνημα για να κρυφτείς πίσω του. Πόσο μεγάλη ντροπή για τις αδελφες σου (που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για τα δικαιώματα των γυναικών. Πόσο μεγάλη ντροπή για όλα τα θύματα της έμφυλης βίας, του σεξισμού, της μισαλλοδοξίας και της ρητορικής μίσους.
Ναι γλυκούλα, όπως τα λέτε σάς καταδιώκουν επειδή είστε γυναίκα, για το Πόθεν Εσχες έχετε να μας πείτε κατιτίς; Γιατί είναι ό,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.