ΜέΡΑ25: «Η κυβέρνηση υποσχέθηκε covid free καλοκαίρι και επιβάλλει lockdown στη Μύκονο»

ΜέΡΑ25: «Η κυβέρνηση υποσχέθηκε covid free καλοκαίρι και επιβάλλει lockdown στη Μύκονο»

Το ΜέΡΑ25 σχολιάζει τα έκτακτα μέτρα στη Μύκονο επισημαίνοντας ότι «το COVID free καλοκαίρι που υποσχέθηκε μόλις προχθές ο Υπουργός Τουρισμού είναι ήδη εδώ».

Τουρισμός και μέτρα στις εισόδους

Παράλληλα το ΜέΡΑ25 σημειώνει ότι την ίδια στιγμή που η Μύκονος μπαίνει σε τοπικό lockdown «η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι ο τουρισμός δεν επιδρά στην εξέλιξη της πανδημίας και άρα δεν υπάρχει λόγος για μέτρα στις εισόδους της χώρας».

Αναλυτικά το σχόλιο του ΜέΡΑ25 για το lockdown στη Μύκονο έχει ως εξής:

«Το COVID free καλοκαίρι που υποσχέθηκε μόλις προχθές ο Υπουργός Τουρισμού είναι ήδη εδώ, με την Μύκονο να μπαίνει σε τοπικό lockdown και την Κυβέρνηση να ισχυρίζεται ότι ο τουρισμός δεν επιδρά στην εξέλιξη της πανδημίας και άρα δεν υπάρχει λόγος για μέτρα στις εισόδους της χώρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.