ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μπογδάνος: Κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά για την υπόθεση συγκρότησης ομάδων «ισλαμικής αστυνομίας»

Κ.Μπογδάνος: Κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά για την υπόθεση συγκρότησης ομάδων «ισλαμικής αστυνομίας»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέθεσε στην Βουλή κοινοβουλευτική αναφορά για την υπόθεση συγκρότησης ομάδων «ισλαμικής αστυνομίας» στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτης κατέθεσε στο Βουλή προς ενημέρωση των αρμοδίων υπουργών το ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα, που αναφέρεται σε ανεξέλεγκτους εξτρεμιστές που «περιπολούν» στα στέκια των αλλοδαπών, τρομοκρατούν και επιβάλλουν την τήρηση των θρησκευτικών νόμων κρατώντας πτυσσόμενα κλομπ, ενώ δεν διστάζουν να δείρουν ομόθρησκους άνδρες και γυναίκες που δεν τηρούν, κατά τα δικά τους πρότυπα, τους κανόνες του Ισλάμ.

Η αναφορά του γαλάζιου βουλευτή κατατέθηκε υπ’ όψιν των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδη, Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

«Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας καταθέτω ως Αναφορά το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα» με τίτλο «Ισλαμική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας- άγρια περιστατικά σε βάρος αλλοδαπών» με ημερομηνία 19 Ιουλίου 2021. Παρακαλώ για τις απαραίτητες ενέργειες καθώς και τον έλεγχο του εν λόγω ζητήματος» τονίζει στην αναφορά του ο κ. Μπογδάνος και επισυνάπτει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.