ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΚΙΝΑΛ: «Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δράσει άμεσα για τη σύλληψη δολοφόνων της φώκιας – συμβόλου της Αλοννήσου»

ΚΙΝΑΛ: «Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δράσει άμεσα για τη σύλληψη δολοφόνων της φώκιας – συμβόλου της Αλοννήσου»

Η δολοφονία της φώκιας- συμβόλου της Αλοννήσου, του κοινωνικού και διάσημου διεθνώς «Κωστή», αποδεικνύει έμπρακτα σε πιο σημείο έχει οδηγήσει τη χώρα μας η Κυβέρνηση, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Δεν πρόκειται μόνο για ένα ακόμα θύμα της ελληνικής πανίδας από τα εκατοντάδες που εξοντώνονται διαρκώς. Πρόκειται για ένα εμβληματικό ζώο αλλά και “γέφυρα” με το ανθρώπινο είδος που σκοτώθηκε προκλητικά.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά όσα επανειλημμένα καταγγέλλουμε για την Κυβερνητική πολιτική. Περιβάλλον δεν είναι το κέρδος, η επιχειρηματικότητα και η στρεβλή ανάπτυξη. Περιβάλλον είναι οι αρχές, οι αξίες, η παιδεία, η αγάπη για τη φύση και τον άνθρωπο. Είναι η μη βία και ο σεβασμός της ζωής.

Το Κίνημα Αλλαγής απαιτεί από την Κυβέρνηση να εντοπίσει και να οδηγήσει άμεσα στη δικαιοσύνη τους δράστες αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Για άλλη μία φορά διασυρόμαστε διεθνώς και στο Μαξίμου “πέρα βρέχει”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.