ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Π.Χρηστίδης: «Να αναζητήσουν ευθύνες από το ΥΠΕΞ για την μη βράβευση του ακτιβιστή»

Π.Χρηστίδης: «Να αναζητήσουν ευθύνες από το ΥΠΕΞ για την μη βράβευση του ακτιβιστή»

Ο Παύλος Χρηστίδης τόνισε ότι το υπουργείο Εξωτερικών και όχι η προεδρία της Δημοκρατίας φέρει την ευθύνη για την ακύρωση της βράβευσης του ακτιβιστή Ιάσωνα Αποστολόπουλου.

Σχολιάζοντας (Alpha 9,89) το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Προεδρίας και ΥΠΕΞ, ο κ. Χρηστίδης υποστήριξε: «Αυτό που ζούμε με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας τραγέλαφος, και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να απασχολήσει τη Νέα Δημοκρατία «επιτελικά», η οποία πραγματικά πρέπει να βρει την ισορροπία με μία πτέρυγα η οποία θεωρεί ότι μπορεί να καθορίζει τις εξελίξεις με ορμητήριο ακραίες ιδέες, αντιλήψεις και θέσεις και να τις επιβάλλει στους υπόλοιπους. Είναι γνωστό , ότι ο νόμος 106 του 1975 στα πρώτα του άρθρα, καθορίζει τα ζητήματα αριστείας και των τιμητικών προτάσεων, μετά από πρόταση του Συμβουλίου Ταγμάτων Αριστείας του υπουργείου Εξωτερικών». Για να προσθέσει: «Εκεί πρέπει, λοιπόν, να αναζητήσουν την ευθύνη οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι και σε αυτή την περίπτωση δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα. Μα δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ελληνικό Σύνταγμα;».

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τη ΝΔ ότι «παραπλανά για άλλη μια φορά την κοινή γνώμη και κρύβει στους κόρφους της τις ιδεοληπτικές και δογματικές θέσεις μιας «δυναμικής» ομάδας της που αποφασίζει και διατάζει. Στη Νέα Δημοκρατία έχουν μπερδέψει την πολιτική με την επικοινωνία και την σπέκουλα, και δίνουν κάθε μέρα τα διαπιστευτήρια τους για το ποιος είναι πιο δεξιός από τους υπόλοιπους. εκτίθενται μέρα με τη μέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.