Φ.Γεννηματά για γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Ώρα ο Κ.Μητσοτάκης να αναλάβει τις ευθύνες του για δράση»

Φ.Γεννηματά για γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Ώρα ο Κ.Μητσοτάκης να αναλάβει τις ευθύνες του για δράση»

Σε ανάληψη ευθυνών για δράση καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα.

Να αναλάβει τις ευθύνες του

Η Φώφη Γεννηματά ασκεί μάλιστα κριτική στην υφυπουργό Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα με αφορμή τις χτεσινές της δηλώσεις στις οποίες υποστήριξε ότι δεν υπάρχει έξαρση της έμφυλης βίας αλλά έξαρση των καταγγελιών των κακοποιημένων γυναικών.

«Μετά και την νέα γυναικοκτονία, είναι ώρα ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει τις ευθύνες του για δράση. Η σύγκριση από κυβερνητικό στέλεχος της χώρας μας με τη Βενεζουέλα, είναι τουλάχιστον άτυχης. Ένα σοβαρό θέμα όπως αυτό, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με αβάσταχτη ελαφρότητα και ανοησία», τονίζει στη δήλωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται ότι χτες ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή της Μαρίας Συρεγγέλα κατηγορώντας την για υποτίμηση του φαινομένου των γυναικοκτονιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.