
Στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφικές φωτιές στην Μεσσηνία.
Ο κ. Σαμαράς συνοδευόμενος από τον βουλευτή του νομού Μίλτο Χρυσομάλλη μετέβη τα ξημερώματα από την Πύλο στο Διαβολίτσι και ενημερώθηκε από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δημήτρη Γεωργανά για την εξέλιξη του πύρινου μετώπου και τα σχέδια προστασίας των κατοίκων και των περιουσιών.
Δείτε βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=KnHLqZx50EA&feature=emb_title
Να σημειωθεί ότι η κατάσταση στην Μεσσηνία παραμένει εξαιρετικά δύσκολη καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν διπλό μέτωπο φωτιάς, στο Μουζάκι Τριφυλλίας και στην Άνω Μεσσηνία. 
Ήδη η φωτιά πέρασε μέσα από το Καρνάσι ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί Βάστα, Ίσαρης και Χράνοι, Διαβολίτσι, Άνω και Κάτω Μέλπεια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.