ΣΥΡΙΖΑ για Ν.Χαρδαλιά: «Αποκάλυψε την κοροϊδία του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση όλες αυτές τις ημέρες»

ΣΥΡΙΖΑ για Ν.Χαρδαλιά: «Αποκάλυψε την κοροϊδία του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση όλες αυτές τις ημέρες»

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω επίσημης ανακοίνωσης σχολίασε τις δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και αναφέρθηκε στο “κρυφτούλι” που παίζουν.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, τονίζει πως η στάση του κ. Μητσοτάκη αποτελεί σχολείο εμπαιγμού και θρασύτητας, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός χθες ζητούσε συγγνώμη σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς τα βρήκε όλα άψογα.

“Σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς αποκάλυψε την κοροϊδία του ελληνικού λαού όλες αυτές τις ημέρες από την κυβέρνηση”, τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως ο κος Χαρδαλιάς, διέψευσε εντελώς τα στοιχεία σχετικά με τα εναέρια μέσα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Σκέρτσος πριν από λίγα μόλις εικοσιτετράωρα.

“Αποδεικνύεται πλέον πως το γραφείο του πρωθυπουργού από την αρχή της εθνικής οικολογικής τραγωδίας είχε μια και μόνη έννοια: πώς θα πει ψέματα και πώς θα διαστρεβλώσει για να απαλλάξει από τις εγκληματικές ευθύνες του τον κ. Μητσοτάκη.

Ακριβώς γι’ αυτό και εχθές ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε συγνώμη και σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς τα βρήκε όλα άψογα. Ακόμα μια μέρα συνεχίζουν να παίζουν το κρυφτούλι των ευθυνών πάνω στις στάχτες των κόπων μιας ζωής χιλιάδων πολιτών”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.