Λέγε-λέγε οι Βρετανοί στο τέλος θα πείσουν τους Ρώσους να τους ρίξουν πυρηνικά

Α.Πελώνη: «Αναγνωρίζουμε τον πόνο των ανθρώπων»

Α.Πελώνη: «Αναγνωρίζουμε τον πόνο των ανθρώπων»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για τις μεγάλες πυρκαγιές που καίνε για πάνω από μια βδομάδα τη χώρα, καταστρέφοντας περιουσίες και τεράστιες εκτάσεις πράσινου.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και αυτό δεν είναι καθόλου αμελητέο, τόνισε η κα Πελώνη λέγοντας πως τα κυβερνητικά στελέχη δεν είναι καθόλου ικανοποιημένα από αυτό που έγινε. «Αναγνωρίζουμε τον πόνο των ανθρώπων.»

Ερωτηθείσα σχετικά είπε ότι όλες οι παραιτήσεις όλων των κυβερνητικών στελεχών είναι πάντα στο συρτάρι του πρωθυπουργού, ενώ για τον κ. Χαρδαλιά επεσήμανε ότι «έχει υπερβάλει εαυτόν».

Σημείωσε, επίσης, ότι είναι πολύ εύκολο να κρίνει κάποιος απ’ έξω.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι υπήρχε συνεχής ενημέρωση για τη μάχη με τα πύρινα μέτωπα. Όσον αφορά, δε, τα εναέρια μέσα, εξήγησε ότι δεν πετούν όλα ταυτόχρονα και σε συνθήκες πυκνού καπνού.

Σχετικά με τις αποζημιώσεις, η κα Πελώνη τόνισε πως «τα υπουργεία δούλευαν όλες αυτές τις μέρες για να προχωρήσουμε τάχιστα».

Για το πακέτο στήριξης των 500 εκατομμυρίων ευρώ για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες στις πυρόπληκτες περιοχές, που ανακοινώθηκε χθες, ανέφερε ότι το στοίχημα είναι να προχωρήσουμε από εδώ και πέρα γρήγορα στον χειρισμό αυτής της κρίσης.

Τέλος, τόνισε ότι αύριο ο πρωθυπουργός θα δώσει αναλυτική συνέντευξη τύπου για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις πυρκαγιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.