ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σ.Διγενή για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης: «H πιο θρασύδειλη κι επικίνδυνη διαχείριση» (βίντεο)

Σ.Διγενή για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης: «H πιο θρασύδειλη κι επικίνδυνη διαχείριση» (βίντεο)

Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας Σεμίνα Διγενή έκανε το δικό της καυστικό σχόλιο για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Τονίζοντας το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιμένει να μην ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η Σεμίνα Διγενή κάνει λόγο για «θρασύδειλη κι επικίνδυνη διαχείριση» και «μετακύληση της ευθύνης στους πολίτες». Με αφορμή μάλιστα το «μπλόκο» στα δωρεάν rapid test για τους ανεμβολίαστους σε μονάδες υγείας, η κ. Διγενή σημειώνει ότι είναι «ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους».

«Πιο θρασύδειλη κι επικίνδυνη διαχείριση της πανδημίας, δεν θα μπορούσε να υπάρξει! Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ανακοίνωσε κανένα μέτρο θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, προστασίας σε χώρους δουλειάς, μέσα μεταφοράς, σχολεία και σχολές, αλλά συμπεριφέρεται λες και είμαστε στο 1ο και όχι βαθιά μέσα στο 4ο κύμα της πανδημίας, που φούντωσε και λόγω της εφαρμογής των πρωτοκόλλων των τουριστικών ομίλων.

Μάλιστα, έχει το θράσος να επικαλείται τον ανορθολογισμό, τον οποίο η ίδια τροφοδοτεί νυχθημερόν, με τις παλινωδίες της, τη λειψή εμβολιαστική εκστρατεία, την απουσία ολοκληρωμένης πληροφόρησης, τη μετατροπή του εμβολίου σε μέσο συναλλαγής κι εξαγοράς, την ανύπαρκτη φαρμακοεπαγρύπνηση.

Με χυδαίο τρόπο μετακυλίει τις τεράστιες ευθύνες της σε εμάς, παίζοντας βρώμικο παιχνίδι σε βάρος μας, μετατρέποντας το εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης, σε μέσο διαίρεσης των εργαζομένων, εκβιασμών, επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με μια λέξη, αλητεία!» καταλήγει στην ανάρτησή της η Σεμίνα Διγενή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.