ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΚΚΕΛ: «Το να ζητάνε από τους εργαζόμενους να πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ παραβιάζει νομικές διατάξεις»

ΑΚΚΕΛ: «Το να ζητάνε από τους εργαζόμενους να πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ παραβιάζει νομικές διατάξεις»

O πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας Ευάγγελος Τσιομπανίδης σχολίασε τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Όσα αναφέρει

«Το να ζητάνε από τους εργαζόμενους να πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ για το κορονοϊό αντίκειται ευθέως στη διάταξη του άρθρου 43 παρ. 10 Ν. 3850/2010 του Κώδικα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, σύμφωνα με την οποία ρητά προβλέπεται ότι «τα μέτρα για την ασφάλεια, την υγεία και την υγιεινή κατά την εργασία σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγονται την οικονομική επιβάρυνση των εργαζομένων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση της ΝΔ μετά το Σύνταγμα, το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο περί Εμβολιασμών, τις οδηγίες του ΠΟΥ, τα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, τώρα καταπατά βάναυσα και τους νόμους του κράτους που και φυσικά θα μπορούσε να αλλάξει. Η πρεμούρα τους όμως να πασάρουν εμβόλια και να εκβιάσουν Έλληνες πολίτες είναι τόσο μεγάλη ώστε λειτουργούν ως κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου. Πρόκειται σαφέστατα για κυβέρνηση-συμμορία και αδίστακτους κακοποιούς, που στον βωμό των προσωπικών κερδών εκβιάζουν και με πειραματικά εμβόλια θέτουν τις ζωές των πολιτών σε θανάσιμο κίνδυνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.