ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ: «Καταδικάζουμε την ωμή, απρόκλητη βία της χούντας Μητσοτάκη απέναντι σε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο»

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ: «Καταδικάζουμε την ωμή, απρόκλητη βία της χούντας Μητσοτάκη απέναντι σε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο»

Mε ανακοίνωση του ο προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, καταδικάζει την επίθεση των δυνάμεων ασφαλείας σε πολίτες κατά τη διάρκεια του χθεσινού συλλαλητηρίου κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Η ανακοίνωση

«Ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ καταδικάζω την ωμή, απρόκλητη βία της χούντας Μητσοτάκη απέναντι σε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο.

Στην διαδήλωση κατά της αντιδημοκρατικής και φασιστικής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, που αντίστοιχη μόνο ο Χίτλερ είχε σκαρφιστεί, μετείχαν οικογένειες με παιδιά, γέροντες και ειρηνικοί πολίτες. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμη μια φορά χρησιμοποιεί φασιστικές τακτικές καταστολής κατά κάθε αντιφρονούντα.

Χαιρετίζω όλους αυτούς που συμμετείχαν σε όλες τις πόλεις. Ο αγώνας συνεχίζεται, ο αγώνας στην ουσία τώρα αρχίζει. Το φασιστικό θηρίο όταν ξεψυχά δείχνει τα δόντια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον ο Μητσοτάκης έχει δείξει όλα τα χαρακτηριστικά που έχει μια δικτατορία, καμία δικτατορία όμως δεν κράτησε για πάντα. Θα καταρρεύσει σύντομα και με μεγάλο κρότο. Ελπίζω μόνο μην προλάβει κάνει ζημιά στο Αιγαίο και στην Θράκη όπως η προηγούμενη χούντα έκανε στην Κύπρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.