ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επικά σχόλια στο Twitter για τον ανασχηματισμό: «Η νέα κυβέρνηση θυμίζει κάτι από ΛΑΟΣ»

Επικά σχόλια στο Twitter για τον ανασχηματισμό: «Η νέα κυβέρνηση θυμίζει κάτι από ΛΑΟΣ»

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό που δεν θα μπορούσε να είναι το πιο “καυτό” θέμα προς σχολιασμό στο Twitter.

Εκτενώς σχολιάζονται ορισμένες επιλογές του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με κορυφαία αυτή του Θάνου Πλέυρη για το Υπουργείο Υγείας. Μάλιστα, το όνομα του νέου υπουργού βρίσκεται επίσης ψηλά στις τάσεις με πολλούς χρήστες να θυμούνται το παρελθόν του εν λόγω πολιτικού στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ορισμένοι σπεύδουν να τονίσουν πως Γεωργιάδης, Βορίδης και Πλέυρης που μεταπήδησαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στη Νέα Δημοκρατία το 2012, έχουν πλέον όλοι θέσεις σε Υπουργεία.

Η έξοδος Χρυσχοΐδη από την κυβέρνηση και η ανάληψη καθηκόντων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τον Τάκη Θεοδωρικάκο σχολιάστηκε επίσης.

Άλλοι πάλι δεν μένουν μονάχα στον σχολιασμό των νέων προσώπων αλλά και σε όσους παρέμειναν στη θέση τους όπως η Νίκη Κεραμέως (Υπουργός Παιδείας) αλλά και η Λίνα Μενδώνη (Υπουργός Πολιτισμού).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.