Ο Ν.Τραμπ για να μείνει στην ιστορία με θετικό τρόπο θα πρέπει να θυμάται μια φράση των αρχαίων Ελλήνων: «Μηδέν άγαν»...

Θ.Πλεύρης: «Εμβολιαστείτε για το καλό σας» – Μήνυμα Α.Γκάγκα επίσης για εμβολιασμούς

Θ.Πλεύρης: «Εμβολιαστείτε για το καλό σας» – Μήνυμα Α.Γκάγκα επίσης για εμβολιασμούς

Ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του δήλωσε ότι η είσοδός του στην κυβέρνηση είναι μια πρόκληση. «Και νομίζω με την άψογη συνεργασία με τον Κώστα Καραμανλή θα φέρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει.».

Ο νέος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επίσης προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο δήλωσε: «Μεγάλη τιμή, μεγάλη εμπιστοσύνη, μεγάλη και η ευθύνη. Πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Έχουμε πολλή δουλειά. Δεν σταματά το κυβερνητικό έργο. Από έναν άνθρωπο που έχει βρεθεί διασωληνωμένος, δίνω το μήνυμα ότι είμαι δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ΜΕΘ, δίπλα στις οικογένειές τους. Και να ακούσουν όσοι διστάζουν για να μην βρεθούν σε αυτή τη θέση, να εμβολιαστούμε όλοι, για την υγεία μας πρώτα απ’ όλα και μετά για το κοινωνικό σύνολο».

«Πολλή δουλειά», δήλωσε η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας αρμόδια για τις υπηρεσίες Υγείας Ασημίνα Γκάγκα η οποία μετά από σχετική ερώτηση για τη συνεργασία που είχε με τον κ. Κοντοζαμάνη απάντησε «εξαιρετική συνεργασία».

«Ευχαριστώ, θα τα πούμε στην τελετή παράδοσης στο υπουργείο», δήλωσε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.