
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο οποίος παρέστη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την οδική ασφάλεια, ενόψει του Ράλι Ακρόπολις, σημείωσε από το Ηράκλειο πως η μείωση του αριθμού των θυμάτων της ασφάλτου αποτελεί εθνικό στόχο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν και μετά τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου, έγινε προσομοίωση τροχαίου ατυχήματος, όπου συμμετείχαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήγησε ότι με τις δράσεις που αναπτύσσονται και με επικεφαλής της προσπάθειας τον ίδιο τον πρωθυπουργό, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η χώρα θα καταφέρει να αποτυπώσει χαμηλότερους δείκτες σε ό,τι αφορά τους νεκρούς από τα τροχαία δυστυχήματα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τοπικοί φορείς, που ανέφεραν ότι η δια βίου μάθηση των κανόνων οδικής ασφαλείας μέσω τέτοιων δράσεων, βοηθάει στο να βελτιώνεται η συμπεριφορά των οδηγών, ενώ ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ανέφερε ότι κομβικής σημασίας έργο, επιτελείται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηρακλείου, το οποίο κάθε χρόνο επισκέπτονται περίπου δέκα χιλιάδες μαθητές σχολείων του Ηρακλείου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.