ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Οι ΕΔ παίρνουν σειρά – Ακολουθούν δημόσιοι υπάλληλοι, εστίαση και όλοι άνω των 60 ετών

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Οι ΕΔ παίρνουν σειρά – Ακολουθούν δημόσιοι υπάλληλοι, εστίαση και όλοι άνω των 60 ετών

Αποφασισμένη να προχωρήσει στην επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού είναι η κυβέρνηση, με τις σχετικές αποφάσεις να αναμένεται να ληφθούν στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν θα υπάρχουν και τα πρώτα συμπεράσματα για το μέγεθος της διασποράς του κορωνοϊού στα σχολεία.

Αν υπάρξει αύξηση κρουσμάτων η κυβέρνηση εξετάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και των υπολοίπων εκπαιδευτικών, που μέχρι στιγμής πηγαίνει στην εργασία του με δύο rapid test την εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα εφόσον τα κρούσματα στην κοινότητα παραμένουν σε υψηλό επίπεδο η κυβέρνηση έχει πλάνο για επέκταση της υποχρεωτικότητας και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες.

Το πλάνο προβλέπει ως τα μέσα Οκτώβρη να καθιερωθεί η υποχρεωτικότητα στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και στη συνέχεια και σε δημοσίους υπαλλήλους και ιερείς, και στις αρχές Νοέμβρη να καταστεί το εμβόλιο υποχρεωτικό σε όλους τους εργαζόμενους σε εστίαση, ψυχαγωγία και delivery.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τραπέζι είναι και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.