ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΚΚΕΛ: Η σουηδική σύγκριση με το Ισραήλ εκτελεί τα μέτρα Κ.Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό

ΑΚΚΕΛ: Η σουηδική σύγκριση με το Ισραήλ εκτελεί τα μέτρα Κ.Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό

Το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει ξεκάθαρα και αδιάσειστα στοιχεία (αριθμούς και γραφήματα) που αποδεικνύουν την δολιότητα και αποτυχία των «μέτρων» κατά του κορωνοϊού.

Με απλή σύγκριση του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ από την μία πλευρά στο Ισραήλ (που είναι δεύτερο μετά από την Ελλάδα σε χουντικά μέτρα) στο οποίο η κυβέρνηση έχει εμβολιάσει ακόμη και τις γάτες και από την άλλη στην Σουηδία που αντιστάθηκε στον φασισμό και δεν επέβαλλε μέτρα αποκλεισμού των πολιτών, υποχρεωτικό εμβολιασμό και όλα όσα επιβλήθηκαν στην Ελλάδα και Ισραήλ.

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ισραήλ υπήρχαν 11800 νέα κρούσματα (9494 μέσος όρος επτά ημερών), ενώ στην Σουηδία μηδέν (0) νέα κρούσματα και 1070 ως μέσο όρο επτά ημερών (από τα ήδη υπάρχοντα). Τί μας λένε οι κομματικοί και εταιρικοί «ειδικοί» για μοναδική λύση; Και γιατί δεν επεμβαίνει εισαγγελέας; Είναι ξεκάθαρο ότι στην Σουηδία που η διαφθορά είναι ανύπαρκτη σε σχέση με την Ελλάδα, οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τους επιστήμονες και την κυβέρνηση και δεν χρειάστηκαν καν τα φασιστικά μέτρα που επέβαλλε η ακρότατα διεφθαρμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη και το εξίσου διεφθαρμένο κύκλωμα μέσα στην Ιατρική, στον ακαδημαϊκό και μιντιακό κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.