Α.Τσίπρας: «Έρχεται μία περίοδος μεγάλης κοινωνικής έντασης, ανασφάλειας και αβεβαιότητας»

Α.Τσίπρας: «Έρχεται μία περίοδος μεγάλης κοινωνικής έντασης, ανασφάλειας και αβεβαιότητας»

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ακολουθεί μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για την Ελλάδα, καθώς η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα θα κάνουν την εμφάνισή τους σε όλους τους τομείς.

«Από την πανδημία που ακόμα μας απειλεί, το αφόρητο κύμα της ακρίβειας για κάθε νοικοκυριό, την ανεργία και την επισφάλεια, ως την ενεργειακή και κλιματική κρίση και τις παγκόσμιες γεωπολιτικές ανακατατάξεις», είπε, τονίζοντας ότι «σε τέτοιες περιόδους ανασφάλειας και αβεβαιότητας βρίσκουν πάντα πρόσφορο έδαφος να βγουν ξανά στην επιφάνεια οι εφιάλτες της ιστορίας. Οι δυνάμεις του μίσους και του ρατσισμού. Για να σπείρουν φόβο και βία», σημείωσε, ενώ έκανε αναφορά «στα αποκρουστικά φαινόμενα ακροδεξιάς βίας σε Λύκειο της Θεσσαλονίκης».

«Είναι το ίδιο Λύκειο που όταν πριν τρία χρόνια μαθητές του αναρτούσαν πανό με το σύνθημα η Δημοκρατία ξεπουλά τη Μακεδονία, κανείς από όσους σήμερα κρατάνε αποστάσεις και δήθεν ξαφνιάζονται, δεν έδειξε να ενοχλήθηκε», υπογράμμισε.

Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε «υποχρέωση της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη να αφήσει τις ίσες αποστάσεις για το χάιδεμα του ακροδεξιού ακροατηρίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η χυδαία και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, δεν αποτελεί επίθεση στην αριστερά αλλά ξέπλυμα και εξιλέωση της ακροδεξιάς. Και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.