Το ΑΚΚΕΛ μέσω επίσημης ανακοίνωσης καταδίκασε την Υγειονομική Ιερά Συμμαχία των Μητσοτάκη-Πατούλη για τις διώξεις κατά του καρδιολόγου Βόβολη.

Αναλυτικά:

Στα 200 χρόνια από την επέτειο της Επανάστασης του 1821 και την κλωτσιά στην Ιερά Συμμαχία του Μέττερνιχ, οι κλώνοι του Μέττερνιχ, Μητσοτάκης και Πατούλης, αποφάσισαν να αναβιώσουν εμπράκτως το πνεύμα του προγόνου τους και να εξαπολύσουν διώξεις κατά επιστημόνων που τιμούν τον Όρκο του Ιπποκράτη όπως τον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη.

Το τσιφλίκι του Μητσοτακέικου που αποτελεί πια ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με Πρόεδρο το γνωστό κομματοειδές που είναι και Περιφερειάρχης, έδωσε πρώτα στα μουλωχτά σε διάφορα Media που εκτελούν γλυπτική στο image του Μητσοτάκη, την απόφαση του εξαρτημένου Πειθαρχικού για τον Δρ. Βόβολη, για προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος-λειτουργήματος για έξι μήνες διότι ο Δρ. Βόβολης (ασκώντας το συνταγματικό δικαίωμά του) διαδήλωσε κατά της πολιτικής του καθεστώτος Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Ο γιατρός … το έλαβε σε δεύτερη φάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει αυτή την παράνομη και επίορκη ενέργεια του μη-ιατρικού καθεστώτος που ελέγχει τον ΙΣΑ (τόσο την αναστολή όσο και την μεθόδευση) και την καταγράφει για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι όταν αποκατασταθεί η εξουσία του ελληνικού λαού και απελευθερωθεί η Ελλάδα από τη νέα Κατοχή.