
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ιθάκης Στανίτσα Διονύσιο.
Ο κος Μητσοτάκης μετέφερε την αγωνία του για τις πληγείσες περιοχές του νησιού μας και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου έμπρακτα για ό,τι χρειαστεί με σκοπό την άμεση ανάκαμψη και αποκατάσταση των συνεπειών του καιρικού φαινομένου με την ονομασία «Μπάλλος» και την αποζημίωση των επιχειρήσεων και κατοικιών.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το προσωπικό του ενδιαφέρον για την Ιθάκη και για την εντολή που έδωσε στο κλιμάκιο Υπουργών που επισκέφτηκε σήμερα το νησί να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές σε συνεργασία κυβέρνησης και Δήμου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.