ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

A.Τσίπρας προς Κ.Μητσοτάκη: «Είστε αδιάβαστος, αδαής και αλαζόνας»

A.Τσίπρας προς Κ.Μητσοτάκη: «Είστε αδιάβαστος, αδαής και αλαζόνας»

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε “επίθεση” στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο χαρακτήρισε αδιάβαστο, αδαή και αλαζόνα.

Συγκεκριμένα στη δευτερολογία του στη Βουλή ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως είναι κρίμα γιατί σας δόθηκε μία ευκαιρία να κάνετε αυτοκριτική και να καλέσετε την αντιπολίτευση σε μία συστράτευση για την αντιμετώπιση του κινδύνου

Ανέφερε μάλιστα πως ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε τα πιο σκληρά lockdown, τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και τον εμβολιασμό και τώρα τους κατηγορείται ότι δεν έβαλαν πλάτη.

«Σε ποια χώρα ζείτε; Είστε πρωθυπουργός. Εχετε κάποια ευθύνη. Η Πορτογαλία και η Ισπανία έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού. Και εσείς κατηγορείτε την αντιπολίτευση. Αντί να βγείτε και να κάνετε έναν απολογισμό και να πας πείτε πόσο επιτυχημένη είναι αυτή η καμπάνια, έρχεστε και κάνετε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε βέλη και στον κ. Πλεύρη τονίζοντας πως ως βουλευτής έλεγε οτι δεν αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να πείσει τον κόσμο για τους εμβολιασμούς.

«Αυτά έλεγε ο κ. Πλεύρης και τον κάνατε υπουργό».

Πιάνεστε αδιάβαστος, είστε αδαής και αλαζόνας

Το ζήτημα της υπερβάλουσας θνητότητας είναι μείζον ζήτημα, ανέφερε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας πως σκοπός του σήμερα ήταν να καταθέσει στοιχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είστε αδαής και αλαζόνας. Έρχεστε εδώ και μας κουνάτε το δάχτυλο. Σταματήστε να μας κουνάτε το δάχτυλο, έχετε 15.000 νεκρούς στη πλάτη σας», τόνισε ο κ. Τσίπρας ζητώντας όμως στη συνέχεια να σβηστούν από τα πρακτικά αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.